کپک زدگی آسپرژیلوس
کپک زدگی آسپرژیلوس
عامل ایجاد کننده و نشانههای بیماری:
این بیماری توسط قارچ های جنس Aspergillus از جمله A.flavus و A.parasiticus ایجاد می شود.این قارچ ها از خود آفلاتوکسین ترشح می کنند که ماده ای سمی برای انسان بوده و سبب نکروز و سیروز حاد کبدی شده سرطان زا و جهش زا میباشد.

آلودگی دانه های پسته به قارچ تولید کننده سم (آفلاتوکسین)
مبارزه:
- هرس شاخه های پایین که با زمین مرطوب تماس دارند.
- نگهداری و مراقبت از درختان وقتی هنوز میوه نارس است که مانع شکاف خوردن میوه میشود.
- مبارزه با آفات و بیماری ها که اغلب راه نفوذ قارچ به میوه را تسهیل میکنند.
- برداشت سریع محصول
- جلوگیری از مخلوط شدن پسته های ریخته شده با میوه سر درخت
- شرایط مناسب تهویه در انبار
عامل ایجاد کننده و نشانههای بیماری:
این بیماری توسط قارچ های جنس Aspergillus از جمله A.flavus و A.parasiticus ایجاد می شود.این قارچ ها از خود آفلاتوکسین ترشح می کنند که ماده ای سمی برای انسان بوده و سبب نکروز و سیروز حاد کبدی شده سرطان زا و جهش زا میباشد.
![]() | اندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 909x542 است. |

آلودگی دانه های پسته به قارچ تولید کننده سم (آفلاتوکسین)
مبارزه:
- هرس شاخه های پایین که با زمین مرطوب تماس دارند.
- نگهداری و مراقبت از درختان وقتی هنوز میوه نارس است که مانع شکاف خوردن میوه میشود.
- مبارزه با آفات و بیماری ها که اغلب راه نفوذ قارچ به میوه را تسهیل میکنند.
- برداشت سریع محصول
- جلوگیری از مخلوط شدن پسته های ریخته شده با میوه سر درخت
- شرایط مناسب تهویه در انبار
+ نوشته شده در یکشنبه دوم خرداد ۱۳۸۹ ساعت 13:58 توسط فرید
|