آشپزی با زعفران
آشپزی با زعفران

برنج=یک کیلو، روغن=150گرم، زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری، ماست برای ته دیگ=نصف لیوان، زرده تخم مرغ=2عدد

گوشت چرخ کرده=250 گرم، گوجه فرنگی=5 عدد، سبزی دلمه=2/1 فنجان، برنج=2/1 فنجان، لپه=4/1 فنجان، ...

برنج= 5 پیمانه، گوشت چرخ كرده= نیم كیلو، گشنیز= یك دسته، دال قرمز= 2 پیمانه، پیاز= 3 عدد، زعفران آب كرده =2 قاشق مرباخوری، ...

جوجه به وزن 750 گرم تا یک کیلو=یک عدد، روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری، زعفران حل شده در آبجوش=کمی، آبلیمو=2 قاشق سوپخوری، ...

گوشت راسته یا فیله پاک کرده=یک کیلو، فلفل سبز دلمه ای=2 تا 3 عدد، پیاز ریز سفید=250 گرم، زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری، ...

گوشت چرخ کرده=300 گرم، پیاز=2 عدد، گوجه فرنگی=2 عدد، کره=25 گرم، زعفران=کمی، نمک و فلفل=بمقدار لازم

سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری)= نیم کیلو، زردچوبه=1 قاشق چایخوری، نمک و فلفل و روغن= به میزان لازم، برنج= نیم کیلو، کلم خرد شده= نیم کیلو، ...

گوشت ماهیچه یا سردست=500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان، زعفران سائیده=1 قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)، پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری، ...

گوشت گوساله:700 گرم، بادام خلال شده:100 گرم، زعفران و نمک : به میزان دلخواه، پیاز:1 عدد متوسط، ...

مرغ=یک عدد(در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)، پودر نارگیل=2 تا 3 قاشق سوپخوری، گوجه فرنگی درشت=4 تا 5 عدد، ...

کدوی سبز متوسط=5 تا 6 عدد(یک کیلوگرم)، تخم مرغ=4 تا 5 عدد، پیاز=3 تا 4 عدد، زعفران ساییده=یک پیمانه(150گرم)

برنج=5 پیمانه، نمک=4 قاشق چایخوری، زعفران=1 قاشق چایخوری، پیاز=1 عدد، سیر=2 حبه، فلفل دلمه=2 عدد، ...

برنج= 4 پیمانه، فلفل دلمه ای= 2 عدد، گوجه فرنگی فیله شده= 4 عدد، پیازسرخ شده= 6 قاشق غذاخوری، زعفران آب کرده= 3 قاشق مرباخوری، ...

برنج:سه لیوان پلوپز، زرشک:100گرم، مرغ :یکدوم مرغ، پیاز:یکعدد درشت، زعفران و نمک و روغن:به مقدار لازم
+ نوشته شده در شنبه بیست و هفتم شهریور ۱۳۸۹ ساعت 9:37 توسط فرید
|